TRANSLATE

6 december 2009

På ITIL-utbildning måndag - onsdag

Sådärja... har suttit hemma lite i helgen och försökt läsa igenom den lilla ITIL-guiden som ingår i kursen ITIL Foundation V.3 som jag skall gå på Informator imorgon måndag - onsdag. Kan väl inte direkt påstå att det var lätt att läsa fackengelska samtidigt som barnen springer runt och pockar på uppmärksamhet så får hoppas det går lättare på kursen :)

ITIL är ju ett område som funnits med hos Informator ett bra tag och själv har jag varit med på en del seminarier och något slags ITIL-simuleringshalvdag, men aldrig gått regelrätt kurs på området. Jag tror ju inte direkt att jag kommer gräva ner mig, men att ha gått åtminstone foundations-spåret känns som en tillgång i min yrkesroll. Hoppas nu att vännerna på Olingo levererar lika bra som dom brukar och att min hjärna orkar med att ta in all information såhär två veckor kvar till julledigheten :)

Torsdag sedan har jag två möten inbokade (morgon/eftermiddag) och imellan där en halvdagsdragning "Ledarskap i Agila Team" på Panorama där jag just kom på att jag har en kort presentation att skicka över till vår partner Iptor. Skönt att man har hela helgen på sig, eller hur... Det lär bli en hel del administration på fredag när man får lida för att man "varit frånvarande" från det dagliga arbetet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar