2 november 2011

Ljuspunkter i mörkret

Det är ju helt otroligt egentligen att vi nu är inne i november och det fortfarande är sådär 10+ i medeltemperatur under dagarna, eller hur :)

Livet just nu består mestadels av långa dagar på jobbet (lite kul förresten att det fortfarande är herr Sandqvist som är den Stockholmare jag har mest kontakt med, trots att han slutade på Informator i somras :). Just nu är det rejält mycket att göra, många som planerar både för nästa år eller kanske kommer på att man har utbildningspengar kvar som bara måste göras slut på i år för att inte riskera få mindre pengar till utbildning nästa år. Det svåra är att hinna med och imorgon slår jag nog rekord när jag har kundbesök kl 07.00 på ett café på centralstationen *haha*

För er som känner mig vet ni att det också är mycket med barnen på fritiden och kanske allra mest med yngsta tösen som satsar rejält på sporten och det går ju riktigt, riktigt bra för hennes Holmalunds IF F99/00 (till helgen är det tex. finaler i största inomhuscupen i regionen!)

Annars är det grymt mycket att förbereda inför 2012, inte minst att vi ju skall flytta och det är mycket gammal skit som definitivt inte skall åka med denna gång. Nu sorterar vi undan sådant som stått i ett skåp i 7 år eller kanske till och med nere i källaren. Nej, det kommer inte att "vara bra att ha" denna gång heller, lika bra att inse att det kanske gör sig bättre hemma hos någon annan eller på sopstationen!

Igår var det även dags för en annan milstolpe som kommer att innebära en hel del förändringar... mer om detta kommer framåt, jag lovar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *