21 november 2011

Mycket fotboll är det nu


För er som känner mig vet ni att jag sedan ett tag tillbaks är engagerad som en av ledarna i Holmalunds IF F99/00 (där min dotter Cornelia spelar). Man tänker inte på det, men när man tittar närmre så går det åt ganska mycket tid för alla träningar, matcher, cuper och inte minst planerande...

Nu närmast är det Holmalunds egen Intersport Tjejcup som gäller och här är det både arrangemang av "våra" klasser F11/F12, men klart man spänner bågen lite extra och slänger in ett lag i F13-klassen också. Det är ju faktiskt sådana utmaningar som gör att laget/spelarna tar ett steg extra i utvecklingen inför nästa års seriesäsong.

Skulle det av någon anledning vara så att du som läser denna bloggen råkar bo i Alingsåsområdet, har en dotter född 1999/2000 som kanske dessutom är en jäkel på fotboll så rekommenderar jag varmt ett besök på våra öppna konstgrästräningar på söndagar fram till 18/12. Vill man satsa på fotbollen som tjej i den åldern så är det ju lika bra att hänga med ett lag som satsar tillbaks :)

PS: Lite extra kul dessutom att tösen inte bara är en riktigt duktig fotbollsspelare, hon är dessutom kallad på audition för "Är du smartare än en femteklassare" nu på fredag. Gött att se att generna förs vidare *hehe*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *