TRANSLATE

18 december 2011

Nu är det semester!

Imorgon står för en gångs skull inte alarmet på 05.30... det står faktiskt på 07.30 och då av den enda anledningen att tösen skall iväg till tandläkaren 08.45, annars hade jag inte ens satt på alarmet för jag har nämligen semester :)

Eller, det här med semester är ju egentligen bara lite extra utrymme för mig att kunna gå igenom hemma vad vi skall ha med i flytten och vad som kanske skall hitta andra ägare (istället för att åka med runt i en låda varje flytt). Runt nyår bär det ju iväg till ny lägenhet för oss och det ska bli så fruktansvärt skönt att slippa den nuvarande 60-talsstandarden, med trånga rum, otidsenlig inredning, ett eluttag i köket, ett enda uttag för TV etc etc etc...

Det är ju även annat på gång direkt efter nyår och jag kommer lägga både en och två rader här på bloggen om detta framåt, inte minst min vanliga lilla årskrönika :)


Nu i helgen har vi annars rundat av året med Holmens tuffa F99/00-fotbollsdamer och även om jag inte fick jättemycket tid med att sätta ihop en liten resumé av året så blev jag ändå riktigt nöjd med resultatet! Jag gillar ju att återberätta och här är lite citat som jag gärna delar med mig av;
"När jag kollade på videon som Tobbe hade gjort så höll jag på att börja gråta för att jag såg alla minnen ifrån alla roliga cuper och träningsläger. Det är ett måste att göra om!!" 
"Tack Tobias! Att du gjorde avslutningen så fulländad!" 
"Åter igen Tobbe. Jag säger bara Världsklass!!!!!"
Det är precis sådant som gör att man vill ge ännu mer framåt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar