24 oktober 2013

En heldag på Lindholmen

Nästan exakt för tre år sedan deltog jag på en heldagskonferens på Lindholmen, då helt i Ericssons regi. Nu var det dags igen, men denna gången är det Lindholmen Software Development Day där Informator står med som enda utbildningsleverantör.

LSD-dagen är ett samordnat event av Ericsson, Volvo, Cybercom, Ascom mfl och när man tittar på gästlistan så är det mycket besökare från just dessa bolag. Med tanke på att Informator har ramavtal på utbildningssidan med så gott som samtliga passar det verkligen perfekt att stå och marknadsföra våra nyheter inom systemutvecklingsområdet, nästan som en heldags kundbesök :)

Har ni också funderat på att växla upp kompetensen till våren, ta en titt på Informators samlingssida för kurser inom systemutveckling och hittar du inte exakt det du söker är det bara att hojta till så har vi säkert en lösning ändå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *