28 oktober 2013

WPC2014 - Informator drar till Washington D.C

Så var det då bokat, nästa sommar sticker jag och en kollega från Informator till Washington D.C och Microsofts Worldwide Partner Conference 2014. Senaste gången WPC hölls i Washington var 2010 och då hade Informator faktiskt med hela tre deltagare (jag, Patrik och Ola).

Till skillnad från Houston är Washington D.C både värmemässigt och promenadmässigt en väldigt trevlig upplevelse. Jag drar mig till minnes att vi tex. hade möjlighet att promenera både till och från konferenscentret vilket såklart är ett rejält plus om man alls skall hinna uppleva själva staden man är i istället för att kuska runt i shuttels hela tiden.

Jag måste säga att jag verkligen ser fram emot nästa års WPC. Det kommer vara mycket nyheter (till skillnad från i somras). Förra gången i D.C tog Jon Roskil över stafettpinnen från Alison för Partnernätverket och i år har vi ju redan hunnit få en efterträdare till Jon som jag verkligen hoppas får möjlighet att presentera sig mer. Vi kanske till och med får uppleva en ny VD på Microsoft, WPC brukar vara startskottet på mycket roligt hos MS eftersom deras fiskala år kör igång den tiden.

Produktmässigt vet jag inte riktigt vad som är på gång, självklart mycket rykten men inget konkret. 100 kr på att "molnet" och "devices" kommer vara heta områden även nästa år :)

Cya in Washington D.C den 13-17 juli - 2014!!

från arkivet, WPC 2010 med Jan-Olof, Ola, Tobias & Patrik...

2 kommentarer:

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *