20 mars 2014

Part of the Sopranos

Sopranos - en grupp som växer hela tiden!
Har blivit dåligt med bloggande det senaste, får skylla på att jobbet tar upp så mycket tid att jag inte hinner med :) I början av veckan var jag över i Finland för att workshopa tillsammans med representanter för övriga Sopranogruppen (där Informator representerar Learning-benet).

Sopranos är på framfart och med kompetens inom både Digital & Commerce, Communications och utbildning inom både IT och Ledarskap ser jag en grupp med växande möjligheter både innehållsmässigt såväl som geografiskt! Det är verkligen en ynnest att kunna vara med i början av denna resa, det lär bli åka av!

Sopranos framgångsrecept:
1. Know your customers
2. Refresh your processes 
3. Make good use of technology
4. Target your PR
5. Train your employees


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *