TRANSLATE

22 april 2014

Mitt andra heltidsjobb, Holmalunds IF

Holmalunds IF härliga tjejer efter senaste cupguldet i januari 2014
Ni som hängt med i bloggen har ju knappast missat att jag sedan några år tillbaka är en av ledarna för Alingsås skönast fotbollslag, Holmalunds IF F99/00. Jag brukar inte uppdatera så mycket om laget på denna bloggen, men nu kör snart serien igång och i år rivstartar vi med tre seriematcher innan hela gänget drar iväg upp till landslagsträningsstället Bosön för ett intensivt träningsläger den 1-4 maj.

Att få privilegiet att kunna vara med och stötta ett gäng tonårstjejer i utvecklingen att arbeta som ett lag (eller team) är något som jag verkligen brinner för. Här får man ju också hela tiden möjlighet att ta erfarenheter från arbetslivet och vice versa ta med sig erfarenheter tillbaka från fotbollsvärlden.Kan man få ett gäng stentuffa tonårsviljor att dra åt samma håll så är det ju nästan piece of cake att lyckas med detsamma när man arbetar med ett drivet gäng som på Informator.

Andra heltidsjobb kanske ni undrar? Tja, det blir ju faktiskt både en hel del planering och kommunikation utanför vanliga träningar, seriematcher, cuper, läger så helt osant är det inte. Man får väl vara glad att det finns några timmar efter jobbet, efter familjen, innan man ska gå upp igen nästa dag :) Men, å andra sidan är det så fruktansvärt belönande att se hur framgångarna berikar hela gänget och rent ärligt, det är ju så himla kul att kunna dela med sig av något man verkligen känner för! Vad gör du själv på fritiden?

Holmalunds tjejer på träningsläger i Vinnarhallen, Bosön

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar