TRANSLATE

6 februari 2016

Transparens i arbetet

Ledare från IT, LS, CE, Sales på Informator som lyfter upp möjligheter för alla att se
Hur ofta har du som medarbetare koll på detaljer från andra avdelningar, arbete som kanske egentligen bara berör dig delvis direkt, men ändå påverkar!? På Informator jobbar vi dagligen utifrån våra värderingar tillit - engagemang - mod och jag märker själv att ju mer vi lyfter fram vad vi gör, ju mer får vi tillbaka!

I torsdags hade vi lärarträff igen, första för 2016 och diskussionerna kring vad vi gör och vart vi är på väg känns bara så positiva! Att vi internt har högt i tak och uppmuntrar varandra till feedback och förslag är en sak, men att ha samma öppenhet gentemot medarbetare utanför den interna organisationen känner åtminstone jag är något som inte sker lika ofta överallt. Vi har det senaste året haft en extremt tydlig bild kring hur vi som organisation skall utvecklas och vilket enormt positivt gensvar vi får både från kunder och partners.

Att jag och mina kollegor slitit hårt för att driva på utveckling av moderna leveransmetoder är inte direkt någon hemlighet. Det jag däremot kände nu är att vi verkligen lyckats sätta en bottenplatta som fungerar och att allt vi nu gör bara kommer att förfina varenda liten del kring våra utbildningsleveranser! Det är en riktigt häftig känsla att ha varit med och drivit denna förändring och att vi redan innan nyår hade planer klara som kommer växla upp är bara så häftigt!

2016 är året då Informator redan tagit steget som ledande inom vår lilla nisch av utbildningsvärlden. Nu ska vi ta det till nästa steg och sen... ja det blir ännu en spännande resa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar