19 juni 2016

A new Mindset, new Results

Torsdag den 30 juni är det dags för en av årets intressantaste konferenser för oss som arbetar med kompetenshöjning och lärtransfer. A Mindset for Results riktar sig mot alla som arbetar med HR och/eller utbildningsfrågor på något sätt och liksom förra året förväntar jag mig såklart också att träffa en och annan linjechef och affärsansvarig på plats!

Arrangör är vår lärplattformspartner Promote och det är verkligen spännande att märka att fler och fler av våra större kunder också valt att ta in plattformen för alla sina utbildningssatsningar, både internt och externt. Att vi på Informator har mycket goda erfarenheter av plattformen sedan vi introducerade den på samtliga våra öppna kurser för snart ett år sedan speglas verkligen av den feedback som vi får från våra kunder!

I år är vi både med som utställande partner och skickar också en rejäl delegation för att utvecklas än mer tillsammans med framstående talare på området som Dr. Jim Kirkpatrick, Professor Rob Brinkerhoff och Joe Richer (Global Lead for Instructional Design på vår trogna kund Ericsson).
Jag passar också gärna på att tipsa igen om att du som är Informatorkund och inte redan bokat biljett har möjlighet att köpa den subventionerat direkt via oss! Läs mer och boka din plats på https://informator.se/seminarier/a-mindset-for-results-2016

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *