28 juli 2016

Att leda digital innovation

Samlad ledningsgrupp för Informator Utbildning 2016

Nu är vi inne på sluttampen av semestern och om drygt två veckor är det dags för Informators kickoff inför höstens sköna utmaningar! Vi har betat av en hektisk vår där vårt arbete för moderna kursleveranser skördat framgångar i form av dubbla utmärkelser på branschkonventet a Mindset for Results och det är något vi kommer arbeta än mer med i höst för att möta de behov och förfrågningar vi hela tiden får med oss från våra kunder, partners och leverantörer!

Vid den internationella EdTechkonferensen i London fick vi med oss både bekräftelser på att vi gör helt rätt och både följer och leder de förändringsvindar som sköljer över utbildningsbranschen. Nya generationer och agila organisationer ser annorlunda på hur kompetenshöjning bäst genomförs och här får Informator verkligen bekräftelse gång på gång att vi både har förstått och börjat genomföra dessa förändringar och påbörjat en ny 25-årsomgång i utbildningsbranschen!!

Under sommarens stora Microsoftpartnerkonferens fick vi ytterligare bekräftelse på att det är agila organisationer som gäller och att digital innovation står högst upp på dagordningen även för en global jätteorganisation som Microsoft. Det var verkligen en härliga känsla att nästan kunna sitta och bocka av detalj efter detalj i talarnas rekommendationer och känna att det där har vi redan gjort och börjat planera för nästa steg.

När höstens utmaningar snart kör igång är det skönt att känna att vi på Informator inte bara är på rätt väg när det gäller digital innovation och edtech, vi springer i förstaledet och visar vägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *