2 januari 2018

Nytt år, nytt boende

dags att flytta till radhus...
Så är det då en vecka kvar på julledigheten och för vår del lite deja-vu till för 6 år sedan när vi tillbringade hela helgen med att packa i flyttkartonger, städa och dona... I mitten januari bär det iväg till andra sidan stan när familjen byter boende till radhus i Ängabo (där resten av släkten bor).

Just nu känns det som vi bor i lådor, men vis av erfarenhet så kommer det att vara ganska skönt att haft lång tid att förbereda flytten och slippa stå i sista stund och packa ner grejer. Ett litet radhus blir det och för mig som bott i lägenhet senaste 30 åren kommer det bli en hel del nyheter som man inte behövt tänka på innan. Men det blir nyheter även i positiv anda som att vi redan börjat planera för en härlig badtunna på baksidan som kommer bli perfekt till nästa jul när vi kommer sitta där i det varma vattnet, känna snön fall och titta på en underbar stjärnklar himmel. Så ser i alla fall mitt scenario ut :)

God fortsättning på er alla och i nästa vecka kör det igång igen på riktigt!

PS: Såhär kändes det när vi var på väg till nytt boende senast...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *