22 september 2008

LinkedIn listar aktiviteter på företagen

Att LinkedIn har blivit allt mer populärt är ju inget snack och frågan är hur företagen kommer att reagera nu när LinkedIn verkligen börjat använda all information dom drar in... Ta som exempel funktionen att läsa mer om företag som personer har reggat sig som anställda på.
Nu kan man (om det är relativt många anställda) följa vägar vart folk jobbat innan, vilka andra företag som "snor" mest personal, medelålder, hur många anställda som är män/kvinnor etc etc...

Personligen tycker jag det är riktigt intressant, men å andra sidan är jag en riktig statistikälskare :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *