6 maj 2008

SweNug Code Camp - Juni 2008 i Göteborg

Göteborg: Onsdag 11:e till Torsdag 12:e juni, 2008 - Start 10:00 på Onsdag

Code Camps har blivit en vanlig företelse i världen och nu har tiden kommit till Sverige och Göteborg för att anordna det första evenemanget enligt Code Camp principerna. Detta är ett tvådagars evenemang, arrangerat av SweNug för att hjälpa svenska utvecklare att bli bättre på som de intresserar sig för och jobbar med, nämligen utveckling. Tanken är att du som vill bidra med din kompetens ska ha möjligheten att själv få berätta för dina kollegor i branschen vad som du har lärt dig under åren och genom att hjälpa andra få en återkoppling och naturligtvis själv lära dig massvis.

Detta Code Camp kommer att hållas på IT-universitetet i Göteborg och vara gratis. För att prova konceptet Code Camp och hålla några former av ramar så har vi valt att börja med fyra spår, men om du vill föreslå något annat så gör det genom webben. De förslagna spåren är Arkitektur, Utveckling, Design, och Öppet spår. I öppet spår passar allt som inte passar in i de övriga tre.

Vill du gå med i SweNugs user groups (finns i GBG, Sthlm, Malmö, Karlstad) för övriga träffar så måste du även registrera dig på: http://www.swenug.com/

Läs mer om CodeCampet på www.swenug.com/codecamp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *