AGILT LEDARSKAP - BOKEN

Tre nöjda läsare av Agilt ledarskap i en digital värld

Under hösten 2018 och tidig vår 2019 hade jag ynnesten att kunna avsätta en dag per vecka för att göra klart en dröm sedan länge, att författa klart och publicera en egen bok efter sådär 15 års skrivande. Agila arbetsmetoder kopplat till coachning och ledarskap är något som jag fokuserat allt mer på de senaste åren och kombinerat med aspekten att arbeta med detta även när team-medlemmar kanske är utspridda på olika kontor eller länder och utnyttja digitaliseringens möjligheter hoppas jag ger en lite annorlunda inblick i hur du kan arbeta för att bibehålla stabilitet, teamkänsla och kvalitet i leveransen.

Nu går boken att beställa från nedan bokbutiker; 
BOKBESKRIVNING
Bokomslag till Agilt ledarskap i en digital värld där den öppna handen symboliserar agilitet och de hårda linjerna som omger symboliserar den digitala tekniken
Bokomslag i akryl av Tobias Strandh

I boken blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som kan stötta just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från den hektiska IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter såväl om sig själv, ledarskap och organisationsutveckling!

Läsarfeedback
Har hunnit läsa nästan hela boken och det är ju onekligen kul när det är en verklighet som är bekant! Lämnade den till en kollega som var nyfiken och räknar med att den väcker tankar. Jättekul att läsa, och imponerad av dig! Bra att få läsa en bok som verkligen kommer ur erfarenhet!
- Sektionschef, Södersjukhuset

Smakprov och mer info om boken || Författarintervju med Tobias Strandh

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE