27 juni 2009

Göteborg is it - Always!!

Häromdagen när vi stod på Microsofts Sommarkollo på Park Avenue drällde det in den ene långhårige snubben efter den andre. Nu var det inte alla som skulle på sommarkollot då, en hel del musiker som är i stan för Metal Town som jag beklagligtivs missar...

GT listar upp allt som händer i helgen och det är allt från U21 matchen på Ullevi igår (som vi tyvärr förlorade på straffar efter 3-3 i full tid, hade nog varit en riktigt kul match att vara på) till just Metal Town eller någon av de andra konserterna... Att sedan U2, Madonna mfl kommer till stan gör ju saken helt klar...Det är inte bara i helgen det är Göteborg som gäller... det är hela sommaren, eller tja... Göteborg är hetast helt enkelt :)

Nu bär det snart iväg till stranden, ha det riktigt gött i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *