7 april 2024

Hur ska det gå i år med kära BK Häcken?

Så har då årets Allsvenska dragit igång och för oss som håller på Hisingens stolthet BK Häcken är det verkligen mest frågetecken just nu...

Svenska Cupen som vi är vana att gå långt i åkte vi ut ur redan i gruppspelet efter bland annat en förnedrande förlust mot Landskrona som väl spelar vi Div2 eller Div3 typ... Ok att vi har helt ny ledarstab, många ledande spelare har blivit sålda etc etc, men det där var ju bara pinsamt...

I inledande match i Allsvenskan var Mjällby på besök på Hisingen. Vi som var nere och njöt av cupvinst i södra sverige för ett tag sedan blev väl till en början övertygade om att "nu sitter åtminstone passnings- och presspel", men det spelar ju mindre roll när vi inte har en spelare som skjuter på mål och fortfarande inte riktigt fått till vårt försvarsspel (bara det att vi hade en kort ytterback som mittback denna match säger väl det mesta). 

Tack och lov visade damerna framfötterna, både i en hedersam kvartsfinalsförlust mot PSG i Champions League och sen en stark semifinalsvinst i Svenska Cupen där nu en final väntar hemma på Hisingen mot Piteå!

Från herrarnas sida får vi väl glädjas av att vi åtminstone är minst dåliga ur ett Göteborgsperspektiv efter IFK och framförallt GAIS katastrofinledning på serien... Nu får vi se hur det går framåt, men oavsett så stöttar vi ju gulsvart i vått och torrt :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *