3 mars 2020

Brewing Agile 2020 - Västsveriges bästa agila konferens


Så är då dag ett på Brewing Agile avklarad och idag var det workshops på agendan så inte riktigt lika många som kommer imorgon på den öppna konferensen. Själv var jag (såklart) tidigt på plats för att hitta bästa platsen som utställare och trevligt att träffa gamla vänner från Rebel Alliance och ProAgile som är med och arrangerar och inte minst en och annan gammal bekant som dök upp som deltagare!

Det som låg mig närmst om hjärtat var workshopen Agile Culture Design ledd av Ron Eringa. Här arbetade gruppen med att se linjerna i hur en individs världsbild formas av omständigheterna som de själva lever i och hur det kan påverka en organisationskultur. Att kontinuerligt jobba med kulturen i en organisation är verkligen en hörnsten i framgångsrikt arbete!

Imorgon är min kollega Christian på plats och om förmiddagen fortsätter med ännu en workshop (antingen exploratory testing eller Scrum PLOP - real world patterns) så lär det fyllas på med deltagare kring lunchtid då själva konferensen kör igång! Riktigt spännande och jag hoppas alla deltagarna får en minst lika bra dag som idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *