$150-datorn från Medison - en bluff eller!?

Läste igår ett inlägg på IT-Proffs om företaget som erbjuder en laptop för $150 och det låter ju hemskans bra eller hur... Idag surfade jag in på Dagens Industri och det var väldigt många läsare där som reagerat över DI's "hallelujah-artikel" som helt okritiskt "intervjuat" ägaren till bolaget. (Aftonbladets hyllningsartikel är inte heller lång efter)

Verkar som ingen av "medannonsörerna" riktigt vill kännas vid detta företag, bilderna är snodda från någon asiatisk sajt, lagtexterna är snodda från Apple etc etc etc... Sedan begär dom förskottsbetalning och som Fredrik på IT-Proffs skriver:
Kollar man in hemsidan osv så står det rätt klart att hela iden med siten är "skicka oss pengar så skickar vi dig i bästa fall en låda med en tegelsten".
Så är det så att ni verkligen bara måste bli av med $150 under sommaren så rekommenderar jag att sätta in dom på Rädda Barnen eller något liknande istället!

Annars kan ni ju alltid läsa ägarens försvarstal på IDG eller varför inte gå bakåt i tiden till mars månad när samma snubbe skulle kränga samma dator för 3.000 SEK (och har någon fått sin dator från den omgången än??)

edit 30/7: Nu har ca. 600 pers surfat in direkt på denna posten och hoppas att det lett till att åtminstone några tänkt om när det gäller att "köpa grisen i säcken"... Skulle vara kul med lite feedback här på bloggen också :)

Kommentarer

 1. Det roligaste med Medison är ju vilka andra produkter dom erbjuder, bland annat kan man läsa följande under "Design & Product Development":

  Furniture design
  Apple - iMac color design
  SQUID - Dialysis Security Program
  M-design (interior design company)
  Intelligentia International (keyboard innovation)
  Freelance Agency (furniture design)
  scodieroivancic interior design
  Medison Clothes design collection

  Jag gillar "Furniture design" och "Medison Clothes design collection"

  Det är ju LOL x 100

  Det är inte frågan OM det är en bluff, utan det ÄR en bluff!

  SvaraRadera
 2. haha, faktiskt hysteriskt roligt :)

  eller "iMac color design"... kan riktigt se det framför mig en liten pretentiös fjant som på franskengelska hasplar ur sig något som "that iMac would loook much, much better in military green" *HGAGAGA*

  SvaraRadera
 3. å nu har Aftonblaskan gjort en 360 och sablar ner Medison totalt: http://www.aftonbladet.se/vss/pryl/story/0,2789,1128400,00.html

  Expressen har fortfarande inte fattat att något hänt :/

  SvaraRadera
 4. nu har det kommit en hel blog som bara går in för att följa hur det går med detta, lägger in den i länken!! \\Rolle

  SvaraRadera
 5. this thing sucks bigtime

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE