20 juni 2009

mea culpa, mea maxima culpa

Så vaknar man då upp till strålande solsken och undrar varför inte den lilla detaljen fanns med hela midsommarafton :/ Som vanligt är rubrikerna fyllda av tragedier där midsommarfirare kört ihjäl sig, krossats mot träd, knivskurits på Öland, kidnappning i Malmö (tjejgäng), SVD leker sportblad och har fotbollsförlorarna från gårdagen på halva förstasidan med skamrubriker... Martin Luther har verkligen satt sin prägel på Sverige... "Om vi firar och har kul skall vi straffas för det dagen efter och må ordentligt dåligt på alla sätt" (inklusive baksmälla för vissa :)

Skall man försöka hitta trevliga, positivt laddade nyheter om Midsommarfirande är det nästan så man får leta lite extra. DN skriver kort om midsommarfirande på Skansen, GP har en liknande solskens(!?)historia om Trägårn och fyller på med att det varit ett ganska lugnt midsommarfirande (kanske lugnare här i Väst?) och Metro är mest positivt med första stora artikeln om att sommarvärmen är på väg (men dom kanske bara är dåligt uppdaterade!?). Varken Aftonblaskan eller Xpressen har direkt posivit laddade nyheter, men det säljer väl inte lösblad såhär i självplågerietes hemland!? *suck*

Dagens intressantaste artikel på IDG var annars att HTML5 (efter 20 år!? :) äntligen är på väg (om 5-10 år!? :( )... Den som lever får se... om vi skall fortsätta i lidandets tecken faller jag in och beklagar högljutt att jag inte lyckades få biljetter till AC/DC på Ullevi... det får nog bli några rapp med björkriset... mea culpa, mea maxima culpa....

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *