2 juli 2009

Saker att se fram emot på #WPC09

Om lite mer än en vecka går flyget över till New Orleans och även i år är vi ett gott gäng med Svenska Microsoftpartners som åker över. Förra året försökte VMware värva partners genom att hyra Houstons basebollstadium under WPC och bjuda in intressanta partners till en rejäl fest... får se om det händer något lika överraskande även i år :)

Varje år presenteras mycket roliga nyheter och lite mer detaljer på färska produkter och i år ser jag lite extra fram emot (och hoppas) få se mer av tex. Seadragon, Worldwide Telescope och Project Natal, Exchange 2010 och självklart det senaste på Windows 7....Jag hade tänkt blogga från NOLA och dela med mig av så mycket kul som möjligt. Antagligen kommer det bli en vecka utan så mycket sömn så hoppas det blir läsbart mot slutet av veckan :)
Welcome to New Orleans for WPC09
Imorgon, sista dagen för veckan och antagligen sista dagen innan semestern för många av er så ta det nu lugnt och varva ner... det kommer behövas energi för en riktigt hektisk höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *