4 oktober 2013

SEF 2013, Microsoft Partnerdag och mycket mer

Tobias Strandh (th) och Arno Hakkanen (tv) på SharePoint & Exchange Forum 2013
Nu börjar veckopendlandet till Stockholm nå en gräns och såhär just hemkommen från tre dagars SharePoint & Exchange-konferens på kryssningsfartyget Silja Symphony är det lite så att man känner tröttheten smyga på. 

Det är verkligen helt fantastiskt att få komma ut och träffa partners, kunder och annat härligt folk, men samtidigt är det ju verkligen så att det är mycket administration att ta tag i här på hemmaplan så lite skönt är det faktiskt att nästa resa inte är planerad förrän till den 19 november då Informator är utställare på Microsofts Partnerdag 2013. Blir ju intressant att stifta bekantskap med Microsofts nya SverigeVD då!

Men nu blir det fullt fokus på Informators Microsoftprodukter och att fortsätta finslipa detaljerna kring alla områden och se till att vi kan fortsätta jobba med både de bästa kursledarna som kör de bästa utbildningarna oavsett om det är i våra kurslokaler eller ute hos våra kunder!

Microsoft Gold partner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *