MPN Sales and Marketing Competency Assessment avklarat igen

Kära bloggen, det var ett tag sen men jag har varit översköljd av jobb så...

Nu är storstädningen avklarade och grundbultarna för våren 2014 satta och då finns det till och med tid över att sitta ner och fokusera på tex. en uppdatering av mitt Microsoft Partner Network Sales and Marketing Competency Assessment som ju gick ut den 10/10. Att förstå och klara av detta test ser jag som ett absolut grundkrav om man ska arbeta med att hjälpa kunder inom Microsoftutbildningsdelen.

Det var riktigt kul att se att Microsoft hängt med i utvecklingen även här och uppdaterat frågorna kring sina nya kurser och certifieringar (även om dom kanske ska fundera på att ta bort den där frågan om Certified Master :). Vissa delar är såklart skrivna på ganska bökig affärsengelska, men ger man det bara lite tid så är det inga konstigheter.

Nu kör vi igång med finslipningarna kring produkt- och marknad för våren 2014 på Informator. Hörnstenarna ligger och dags att bygga på där och täcka med lite "goodies" utöver basschemat. Nu börjar det riktigt roliga jobbet och 1½ månad drygt kvar tills vi varvar ner inför julen, blir en kul period!Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE