En Microsoft Partnerdag

Foto: Bemannar Informators monter på #mspartnerday
Så har man då avverkat ännu en Microsoftpartnerdag och om det tidigare var ett önskemål att få partners att flytta mot molnet så är det nu rejält utpekat att det är detta som gäller om man vill fortsätta leka med Microsoft.

Molnet och "Devices" är huvudspåren även i år och för det senare området är det också ganska klart att Microsoft vill äta upp en betydligt större del av konsumentkakan och antingen på egen hand med Surface på tabletfronten eller med Nokia på smartphonesidan, men man gör ändå väldigt tydligt att man inte för delen kommer satsa mindre på partnersamarbetet som alltid varit och kommer att vara huvudspåret för Microsoft. Men Microsoft vill på ett tydligt sätt leda vägen när det gäller att ta marknadsandelar och hitta nya innovativa lösningar och jag tror faktiskt att det lite är det som saknats innan. Det börjar surra mer och mer runt Surfaces och framförallt får ju Nokia nya anhängare dagligen. Att tex. Instagram precis släppt en app för Windows Phone lär förenkla för att få nya användare och överlag är ju faktiskt Lumian en bättre arbetstelefon än iPhonen, men batteritiden lär man få lägga ner rejält med arbetstid på för att inte tappa användare!

På partnerdagen i år fortsätter man på samma spår som tidigare och om någon tvekat... satsa på molnet och appar till Windows store... ni lär få rejäl stöttning från Microsoft på den sidan!

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE