1 februari 2024

Vi i villa

 

Så har då äntligen flyttlasset kommit igång och vi har börjat flytta saker och renovera så smått, framförallt riva ner en hemsk strukturtapet som tidigare ägare verkat fått till fyndpris i storpack... 

Nycklarna till huset fick vi i fredags och sen dess har det varit ett gäng vändor fram och tillbaka, hemskanes vad man samlar på sig över åren. Att vi dessutom äntligen fått sålt vårt radhus där den nye ägaren flyttar in 8 mars gör ju att vi har hyfsat gott om tid på oss att få till det som vi vill i det nya. 

Ioroniskt nog var det ganska exakt 6 år sedan vi flyttade senast och redan då sa "aldrig mer under vintern" och ändå blev det likadant nu. Denna gång kommer det förhoppningsvis dröja riktigt länge innan vi ens funderar på något nytt, lite som dom säger i USA att vi hittat vårt "forever home" :)

Nu lär februaris all fritid gå åt till att fixa och dona både på det nya och gamla stället, men sen är vi på plats, äntligen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *