15 juli 2009

WPC09 - Dag 4

Igår kväll hade vi Svenskmiddag på den riktigt trevliga restaurangen Arnauds och en liten tradition är att någon av partnerna håller ett litet tal och i år föll den äran på yours truly. Hade själv inte funderat alls i de banorna men vad jag fick höra efteråt blev det tydligen riktigt bra. Verkligen kul och självklart en ära för både mig och Informator att bli den utvalda partnern för året, får se vem vi lämnar över stafettpinnen till nästa år när konferensen körs i Washington DC den 12-15 juli.

Idag var det flera rejäla sessioner och det absolut tyngsta var helt klart Kevin Turners totalt underbart kontrollerade fokus mot samtliga konkurrenter där han radade upp del efter del där Microsofts alternativ i de flesta fall var både bättre och framförallt i samtliga fall billigare än konkurrenter som Oracle, Cisco, VMware och Open Office. För de som tycker Microsoft kört hårt tidigare lär det verkligen bli åka av nu när det gäller att radera konkurrenter!

Idag startade även CPLS-sessionerna (för oss learning partners) och där kommer det nya partnerprogrammet slå igenom hårt när vi som första partner går ut med de nya målen som gör att Gold Partnerstatusen kommer försvinna och istället delas partners upp i antingen "bara" partner eller Advanced. Vi fick även våra scorecards som beräknar vart ens företag ligger just nu och självklart är Informator en klart värdig ADVANCED LEARNING PARTNER! Det kommer bli en hel del förändringar i partnersystemet och ni kommer säkert få läsa mer om det både här och annanstans framåt!

Ikväll är det både CPLS-middag och inte minst THE PARTY där det visar sig att det faktiskt är unikt bland Svenskarna att ha en inbjudan. Ibland är det riktigt bra att vara social på webben och till exempel råka stöta på höga Microsoftchefer som är med och leder partyt :)

Nu börjar man bli lite sliten av allt farande mellan sessioner som ligger med en världsdel imellan och det kommer med all säkerhet bli ganska skönt att komma hem på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *