TRANSLATE

19 november 2009

.NET-helkväll 8/12 i Göteborg


Den 8 december samkör Swenug och Dotnetforum här i Göteborg en helkväll i .NET's tecken. För er som jobbar med området och av någon anledning missat dessa organisationer rekommenderar jag verkligen ett besök!

Datum: 2009-12-08
Plats: IT-Universitetet, Forskningsgången 6, Lindholmen, Göteborg

Agenda:
17.00 Macka och mingel

17.30 PDC Debreifing om Windows Azure (Dag König - Microsoft Sverige)
Azure, Microsoft CloudOS, kommer att släppas under PDC (när jag skriver detta har inte PDC-konferensen ännu varit) och i den här föreläsningen går vi igenom vad som Azure egentligen är och hur man kommer igång.

18.20 Rapport från JSConf i Berlin (Fredrik Wendt Iptor)

18.30 Clean Code (Johan Normén HiQ)
Varför är clean code så viktigt för oss, vad är clean code? Är det viktigt för dig? Kan clean code öka produktiviteten? minimera fel?

19.15 Paus

19.30 En introduktion till Lucene.NET (Ola Håkansson Iptor)
Idag är vi vana vid att kunna söka efter information, både på webben och i de applikationer vi använder dagligen, att ha en väl fungerande sökfunktion kan därför bidra med mycket. Lucene.NET är ett ramverk som gör det möjligt att både indexera och söka information på ett effektivt och enkelt sätt. I den här presentationen går vi igenom de grundläggande koncepten i Lucene.NET och hur man mycket enkelt kan lägga till sökfunktionalitet i sin applikation.

GRATIS – Anmäl dig på http://www.dotnetforum.se/ ELLER http://swenug.ning.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar