26 november 2009

Agileseminarium - 10 december, Göteborg

Seminarium - Ledarskap i agila team

Under detta seminarium fokuserar vi på ledarskapet i och runt det agila teamet. Seminariet riktar sig till dig som på något sätt vill ha information om agila arbetssätt och till den som vill veta vad agilt arbetssätt är. Du arbetar som någon form av teamledare eller manager, både inom IT och business (t ex systemansvarig, produktägare, konsultchef, linjechef, gruppchef). Vi riktar oss också till dig som är eller ska bli Scrum Master eller produktägare, eller som bara vill höra mer om agila arbetsmetoder. Seminariehållare är Jens Østergaard (Scrum Training Institute)

Agenda
  • 11.30 Samling och lunch
  • 13.00 Seminarium
  • 15.00 Avslutning
Plats: Panorama Hotell på Eklandagatan

Lunchseminariet är kostnadsfritt, men om du uteblir från seminariet utan att meddela, debiteras 150 Sek.

För att bli garanterad plats på seminariet ber vi dig ta med din bokningsbekräftelse vid ankomstregistreringen. Antalet besökare är begränsat, så det gäller att vara tidig med sin anmälan. Läs mer och reservera plats på Informators webb...

Själv kommer jag att representera Informator och köra en liten presentation inför dagen så vi ses väl där och kom gärna fram och säg hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *