TRANSLATE

20 oktober 2011

En ny era närmar sig

Efter flera år i en alldeles för liten lägenhet, som ändå legat "rätt" för oss så har vi äntligen idag skrivit på kontrakt för att från den 1/1-2012 kunna flytta in till en underbar lägenhet i nybyggda Stadsskogen i Alingsås.

Högst upp (bilden) är det två våningars "penthouse" som kommer att gälla från och med nästa år och det är bara så underbart att kunna ha ett hem där man kan bjuda in vänner och ändå inte känna att alla står på varandra :)

2012 kommer ha en känsla av "nystart" på många sätt, både jag och min fru har fyllt 40 och det är dags att börja planera lite mer för trygghet och säkerhet. Utan att gå händelserna i förväg så har jag många olika förslag att ta hänsyn till och hur det än landar så kommer det att bli en förbättring mot hur det varit tidigare.

Jag har fem underbara barn där jag ser att min äldsta tös kommit in på den linjen hon sett fram emot och börjat staka ut en framtid som vuxen. Näst äldsta dottern är på god väg och bor i en lugn och stabil ort. Yngsta tösen får strålande utvärderingar från skolan och har nästan fler fritidsintressen än hon hinner med, det mest aktiva är förstås fotbollen och Holmalunds IF där jag själv har en aktiv roll som ledare.

Min äldsta son har också fått jättetrevliga omdömen från skolan, "ett läshuvud" vilket lovar gott för framtiden. Även där spelar idrotten såklart sin roll med innebandy, badminton och handbollträning med AHK. Nu väntar jag bara på att lillkillen skall börja med idrott etc så är fritiden helt spikad :)

Idag är det mindre än tre månader kvar tills det är dags att fira in det nya året och min framtidsutsikt ser så ljus ut att jag skulle kunna behöva solglasögon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar