TRANSLATE

18 september 2013

Full action på Informator

delar av Informator samlade för Kick-off hösten 2013
Hösten har kört igång med stormsteg och för mig har det varit arbete sådär 150% direkt. Det är ju ingen hemlighet att jag är lite av en perfektionist och framförallt när det gäller sånt viktigt som det kursutbud etc som alla kollegor är beroende av att det bara liksom ska finnas där.

I höst har det varit ett Stockholmsbesök i veckan i genomsnitt (plus Helsingfors) och många möten både internt och med kunder och partners/kursledare. Att alla är på samma linje att det är riktigt inspirerande att jag är tillbaka är förstås något som sporrar och triggar lite extra.

I september nu börjar det synas på vår webbsida där jag försöker med magin att både städa och trolla fram nya heta kurser och events på en och samma gång. Det har varit sommarkollo med Microsoft i Stockholm, nästa vecka är det SCUG-dagar måndag/tisdag + CloudOS Teknikdag på torsdag, sen följer vi upp lite lätt med tre dagars SharePoint & Exchangeforum där vi tar kryssningsfartyg över till Helsingfors och tillbaka. Där har jag faktiskt fått med mig en kollega från Tieturi i Finland, riktigt roligt att även det paralellspåret löper på samtidigt. Vi kör vidare och deltar under höst/vinter på events tillsammans med våra partners LabCenter och Edument, fokusseminarier med kursledare etc etc.

Nu börjar fler och fler bitar falla på plats och speciellt roligt att som på vår lärarträff i Stockholm igår, höra kursledare som varit med Infomator i flera år, säga att det känns mycket positivt med de förändringar som görs, både när det gäller vilka personer som är med i ledningen, men även att det faktiskt märks utåt att vårt slit börjar synas både hos kursledare och kunder.

Jag tror ändå att det kommer fortsätta köra på i 150% nu fram till vinterlovet, men därefter kommer det bli full fokus på att spetsa till och hitta nya roliga områden/produkter där vi än en gång kan sätta Informator på kartan som det IT-utbildningsbolag som leder när våra kollegor hakar på :) Vill du komma i kontakt med mig eller mina kollegor har du en uppdaterad kontaktlista på Informators webb!

2 kommentarer: