TRANSLATE

13 november 2013

Informator - Utbildningsvärldens Paris Saint Germain

12:e cupGULDet - KYCKLINGCUPEN 2013 - F14
Samlat lag från senaste cupframgången
Så har man då lagt ännu en helg och några kvällar på att gå ledarskapskurs med Västergötlands Fotbollsförbund, denna gång steg 2 i en potentiellt lång rad kurser om man skulle hamna på den nivån (I think not...)

Att vara en av ledarna för ett skönt gäng tonårstjejer i Holmalunds IF F99/00 är väldigt belönande. De flesta har varit med länge nu och blivit ett riktigt sammansvetsat team som jobbar hårt mot samma mål och oftast får riktigt bra utdelning på det hårda jobbet. Lite som man vill att det ska fungera på vilken arbetsplats som helst.

Alla i laget har olika roller och är mer eller mindre tongivande, men skulle man plocka bort någon lagdel så faller bygget för utan försvar tar motståndarna över matchen och utan anfall gör man inga mål och får inrikta sig på att kämpa med näbbar och klor i egen zon, inte heller optimalt.

Det är ganska lätt att dra paraleller till i stort sett vilken arbetsplats som helst. Tittar vi på Informator så kanske säljarna är dom som står för forwardsrollerna, Costumer Experience är försvaret som ser till att vi hela tiden håller tätt och inte gör självmål. Vi på Learning Solutions är med och bygger upp spelidén och tillhandahåller materialet för bästa förberedelserna, men saknas någon lagdel så blir det väldigt jobbigt för övriga att vinna matchen.

Just nu är vi på väg att avsluta seriespelet för året och är som vanligt med och fajtas om Champions League-platserna. Med nya ägare och intressanta planer för långsiktighet skulle man kunna säga att vi är utbildningsvärldens motsvarighet till Paris Saint Germain, ett anrikt lag med nytändning och till nästa säsong ska den där bucklan hem där den hör hemma!

1 kommentar:

  1. frågan då, vem är Informators Zlatan? :-)

    SvaraRadera