TRANSLATE

20 november 2015

Hektiska dagar för Informator

en föreläsning om moderna utbildningsleveransmetoder
Nu är vi snart klara med november och ingen kommer bli gladare än jag när denna tråkiga månad är över. Eller, tråkig och tråkig... sett till leveranser så slår Informator rekord igen och det är fler kursdeltagare i våra lokaler än tidigare, riktigt härligt!

Arbetsmässigt är det väl egentligen också länge sedan jag hade sådan omväxling på jobbet. Visserligen tillbringar jag nästan mer tid i Stockholm än på västkusten, men så har det också varit ett enormt jobb vi gjort i år på bolaget! Marknadsmässigt så syns vi också mer och även om jag lovat mig själv att enbart delta som lyssnare på events och konferenser framåt så är det ändå så kul att lyfta upp Sveriges bästa utbildningsbolag i både nya och gamla sammanhang.

Tänka bara radda upp lite events som Informator deltagit senaste tiden och se om ni sett några andra branschkollegor i denna omfattning!? I augusti smög vi igång höstsäsongen med Windows 10 Developer Mania och Community Day! I september sen närmade vi oss chefer och ledare än mer när Leadership tour körde igång i Göteborg! I mitten av oktober körde vi igång med Brewing Agile i Göteborg, veckan efter var det både Agile People, Microsoft TechDays och Leadershipdagen i Malmö. Veckan därefter var höstlov så passade på lite semester med familjen, men sen körde det igång igen! Øredev i Malmö i dagarna fyra, European SharePoint Conference (också fyra dagar) veckan efter och i denna veckan har vi hunnit med både Leadershipdagen i Stockholm såväl som Atlassian Enterprise Day och i nästa vecka är det dags för Security Summit med TrueSec. Sen rundar vi av året med Developer Roadshow tillsammans med Microsoft... Mitt i allt detta passade vi på att fira 25 år i branschen med en rejäl mottagning!! Det händer lite saker kring Informator kan man säga utan att överdriva!

Men, ett löfte till mig själv och min familj nu såhär mot slutet av året är att definitivt låta både dator och mobil vila under julhelgen! Nu behövs det verkligen lite lugn, ro och avkoppling för att ladda batterierna innan nästa säsong kör igång :)

Mingelfest i Stadshuset med bästa Göran & Marina från Humandata (Europan SharePoint Conference)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar