3 mars 2024

Lille Liam Alexander

Så var det då dopdags för yngsta barnbarnet LIAM Alexander i Skallsjö Kyrka sådär halvvägs mellan oss i Alingsås och Öjersjö där äldsta dottern bor. Inte för att någon i familjen är speciellt religiösa av sig, men det är alltid stämningsfullt och fint i kyrkor och Skallsjö har vi ju åkt förbi ett antal gånger och sagt "den borde vi besöka någon gång" :)

Riktigt bra uppslutning och roligt också att träffa släktingar på de äldsta tösernas mammas sida som vi inte sett på flera år. Till sommaren fyller ju även mamman där 30 år så det lär bli något trevligt kalas även då, herregud vad tiden flyger.  

Ser fram emot ännu fler barnbarn och ett till är ju redan på väg när näst äldsta dottern med fästman blir föräldrar igen efter sommaren. De andra barnen är ju lite yngre, så hoppas få vänta några år till innan det blir dags där :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *