1 mars 2024

Republify firar 2 år som utbildningsbolag

Den 1 mars är ett viktigt datum för Republify... i år innebär det att vi firar 2 år som utbildningsbolag! 

Efter många, långa diskussioner (sådär 15 år) tog vi äntligen tag i det hela och 2022 såg ett nytt utbildningsbolag dagens ljus. Våra tankar att timingen skulle bli riktigt bra efter en lång pandemi hade säkert stämt bättre om inte en viss rysk ledare bestämt sig för att försöka återskapa ett nytt Sovjetunionen... 

Konjunkturen brukar inte vara på topp under världskriser och likaså har det inte varit helt smärtfritt att ha fokus på kompetenshöjning de senaste två åren. Tyvärr är det ju ofta så att i mindre bra tider kikar företag på vart det går att spara pengar och utbildning för medarbetare brukar vara ett av de första områdena som sparas in på.

Vi har upplevt lågkonjunkturer tidigare och för oss i utbildningssektorn innebär det ofta att vi får jobba dubbelt så hårt för att få till hälften så många kursleveranser. Att vi inte räknat med detta läget innebär såklart inte att vi står handfallna och det gäller att tänka nytt kring leveranser och företagsanpassad utbildning som matchar både i innehåll och tid. 

Nu börjar vi se allt mer resultat och har redan börjat få återkommande kunder som fortsätter satsa sig ur lågkonjunkturen genom att förbättra sina arbetsmetoder och höja kompetensen hos medarbetarna. Det säger kanske sig själv att du som arbetar med kontinuerliga förbättringar har en fördel mot en branschkollega som bara håller inne alla förbättringsinvesteringar. Tyvärr är det långt ifrån alla arbetsgivare som tänker på detta sätt.

Nu viskas det ändå om förbättrad konjunktur, bättre ekonomi, sänkta räntesatser och kanske framåt Q3 större förbättringar över än bredare område. Vi på Republify både tror och satsar våra resurser på att detta stämmer och märker även mer positiv feedback från de kunder vi har dialog med. 

Planerar även ni för kompetensinsatser efter sommaren? Låt oss på Republify vara med i dialogen och ta stöd av vår kompetens kring utbildning för yrkesverksamma! Hör av dig på 031-227722 eller info@republify.se så tar vi ett möte och ser hur vi kan stötta just era förbättringstankar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *