TRANSLATE

19 april 2009

Twitteranalfabeternas försvarstal

Hade inte tänkt kommentera artikeln "vem Twittrar egentligen" men efter en bunt urbota korkade svar som nedan kan man ju inte bara låta bli...

Charlotte Bus, it-jurist på Magnusson Advokatbyrå: "Nej. Förstår överhuvudtaget inte folks intresse av att göra intrång i sin egen eller andras integritet." Ett ord Charlotte... IPRED...

Leif Eriksson, it-chef på Täby kommun: "Nej. Ärligt talat tror jag ingen skulle vara intresserad av om jag sitter i konferensrum 222 eller 223." Nej Leif... antagligen inte, men med tanke på att du just arbetar på en kommun finns det nog ett antal intressenter där som undrar vad du planerar hitta på för deras skattepengar... K O M M U N I K A T I O N...

Niklas Zandelin, vd på analysföretaget Exido: "Njae. Inte så mycket nu längre. Det var mer i slutet av 90-talet." Min personliga favorit... att en VD för just ett analysföretag inte inser möjligheterna att samla mer information är ju lite skoj. Att Niklas dessutom måste varit första människan i världen som inte bara hann testa Twitter innan millenieskiftet utan dessutom dumpa innan det ens fanns är ju bara såå underbart :)

Patrik Fältström, internetexpert på Cisco: "Ja. Jag gillar "småpratet", samt möjligheten att snabbt tala om saker för "lyssnare"." Schysst! Äntligen någon av de intervjuade som ens verkar veta vad Twitter är :)

Marcus Gullberg, marknadschef för beslutsstöd på Microsoft: "Nej. Jag är gift sedan många år tillbaka." *hahaha* ja tänk Marcus om frugan skulle börja följa ditt twittrande... då kanske det är slut med sena "arbetskvällar" :)

Søren Ravnskov, vd på Astrakan Strategisk Utbildning: "Nix. Twitter är bara ytterligare ett sätt att ständigt avbryta sina medmänniskor med meningslöst babbel." Härligt Søren, fortsätt så!! Alltid bra med konkurrenter som inte förstår möjligheten med nya marknadsmedel :)

*phu*... det här var nog dagens skratt :)

1 kommentar:

  1. Haha. Jag såg några av de där kommentarerna i CS i veckan. Det är så kul när folk inte förstått att man faktiskt kan använda kommunikationssätten till så mycket mer än de tror, plus att de faktiskt vågar erkänna offentligt hur icke-insatta i ämnet de är.

    SvaraRadera