TRANSLATE

18 september 2009

Windows 7 - IAMCP - Microsoft - Göteborg

Idag körde vi på Informator i Göteborg två knökfulla seminarier "Följ med på en spännande resa och upptäck nyheterna med Windows 7" och man kan lugnt säga att intresset är rejält stort (för er i Stockholm finns det nya datum 7/10 + 10/11).

Nu skulle jag vilja komma med en inbjudan till dig som arbetar på ett företag som antingen är eller funderar på att bli partner till Microsoft. Även om ni inte är IAMCP-medlemmar i nuläget så vill vi passa på att visa upp en del av det föreningen kan erbjuda i mervärde för er och därför har jag nu möjlighet att ta med er som "gäst" på eventet nedan. Maila mig på tobias.strandh AT informator.se så lägger jag till er på gästlistan!

Den 13 oktober kommer representanter från Microsofts team till Göteborg (plats: Informator, Drakegatan 7 (BV) - (Gårda - Göteborg)) för att presentera Windows 7 – nyheter och kundnytta ur ett säljperspektiv mellan 11:00 - 13:00

Ingen kan väl han undgått vilken succé Windows 7 gör just nu och denna träffs huvudtema är Windows 7 – nyheter och kundnytta ur ett säljperspektiv där talare från Microsoft för oss bakom kulisserna.

Denna lunchträff kommer både ta upp nyheter och kundnytta med Windows 7 och hjälpa oss partners att föra ut detta för att driva fler affärer framåt. Flera stora slutkunder sitter just nu med tankar kring migrering och denna träff är ett gyllene tillfälle för oss partners att få mer kött på benen för att bli den partner som hjälper till på olika sätt med detta.

Denna träff skall ni inte missa och så länge det finns plats får ni gärna ta med en kollega som kompletterar er egen roll för ert företags helhetsbild!

-----------------------------------------
  • 10.45 - 11.00 - Registrering
  • 11.00 - 12.00 - Windows 7 – nyheter och kundnytta ur ett säljperspektiv – Microsoft
  • 12.00 - 12.30 - Lunchbuffé och minimingel
  • 12.30 - 13.00 - Windows 7, fortsättning och frågestund
-----------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar