24 september 2009

Stackars IBM

Det är ju hemskt... Stackars Bob Picciani på som ansvarar för Lotus Notes på IBM gråter ut i pressen om hur Microsoft ljuger om sina marknadsandelar... Men herregud... om det nu är så som Bob säger är det väl bara att stämma konkurrenten för förtal... det är ju ändå USA man lever i...

Här i Sverige har vi tidigare konstaterat att Lotus Notes är på väg att dö ut. Det kommer säkert finnas kvar ett tag till (IKEA körde ju tex. MEMO tills för inte allt för länge sedan), men förr eller senare kommer Lotus Notes bara vara ett minne från svunnen tid, som Amigadatorer och Disketter...

4 kommentarer:

  1. Jag har hjälpt en hel del att migrera från Exchange till Google Apps. Så det finns helt klart nya spelare med i matchen.

    SvaraRadera
  2. tänk att varken Microsoft eller IBM nämner den varianten :)

    SvaraRadera
  3. Såg förövrigt på blogg.idg.se att det smyger an svartfot omkring bland bloggarna... ;)

    SvaraRadera
  4. mea culpa, mea maxima culpa :)

    Var bara lite nyfiken på om det kommit någon reaktion och kul att se att ett gäng hade samma åsiker och stod för dom!

    Sen har vi ju "de sponsrade" som såklart fortsätter klippa in sin vanliga dynga och dom kommer väl göra det sålänge som dom får pröjs... vi andra har bättre saker att lägga tiden på!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *