8 september 2009

Nu pekar det än mer uppåt!

Kul att även IDC mfl börjar haka på trenden att highlighta konjunktursvändningen som är på gång... Ser som första rubrik på idg.se idag att "behovet av IT-Proffs ökar" och det är precis som jag själv sett sedan före sommaren... konjunkturen är på väg tillbaks till åtminstone siffrorna för ett år sedan och när vi närmar oss oktober/november så kommer jämförelsen att vara än mer slående, vänta och se :)

Nu är det visserligen inte de största konsultfirmorna som står på barrikaderna i nyanställningshaussen, men Elan och Dfind erbjuder ju åtminstone sysselsättning. Vi kommer snart få se än mer jobbanonnser från tex. Know IT, Cybercom, HiQ mfl som klarat sig relativt lindrigt från brandskattningen, vänta och se :)

Precis som jag själv skrev i förrgår så ökar behovet av kompetenshöjning och det är en härlig blandning av färskingar och gamla rävar som trampar upp nya stigar som vi ser på våra kurser. Detta visar att bolagen satsar åt bägge håll och det är minst lika viktigt att satsa på befintlig personal som att nyanställa, det är många som likt Moses vandrat i icke-kompetenshöjnings-öknen sedan slutet av förra året och vi utbildningsbolag är beredda att utfodra er och låta er dricka ur våra aldrig sinande kunskapskällor, välkomna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *