6 april 2007

Bio och kinamat - typiskt påskigt...

Bondgården - The movieok, när jag var liten så var långfredagen den där dagen som alla (och då menar vi alla) affärer var stängda. På TV'n gick det gråa program om lidandet i livet och man skulle faktiskt har riktigt, riktigt tråkigt och (som jag misstänker) verkligen känna att Jesus dog för våra synder "och nu jäklar skall du också få känna på litegrann..."

Så himla skönt att det inte riktigt är så längre, visserligen hade Kanal 5 närapå slängt in en höjdare med "Passion of Christ" men av någon konstig anledning la dom "blod-tortyr-smärta" filmen på påskafton istället för det självklara valet, långfredagen... Programplanerarna måste haft någon höjdare som sa till dom att det skulle vara politiskt självmord att lägga filmen på fredagen...

KinamatMen, passade istället på att gå på Bio för att se Bondgården som var riktigt kul (trots alla pretantiösa förståsigpåare som så vanligt klagat på en film som "bara" är rolig) och efter detta en riktigt påskmiddag på den lokala Kinakrogen....

di sma under jordiMen, nu är det sill, lax och ägg som gäller hela helgen (även om vi håller oss borta från släkten så inte dom också åker på den här vinterkräksjukan, secken påskpresent :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *