26 april 2007

Business Intelligence - Vad är det!?

Business IntelligenceBudgeten för business intelligence, BI, ökar med 6,9%under det första halvåret 2007 jämfört med andra halvåret 2006. Den största tillväxten sker inom tillverknings-/industriföretag och tjänstesektorn, speciellt inom transport, framgår det av en ny rapport från analysföretaget Exido .

Microsoft är en av leverantörerna som ligger väl till för framtida business intelligence-investeringar, säger Exidos analytiker och menar att framtidens utmaning är business intelligence-analyser gjorda på realtidsinformation och från en mängd olika källor.

Jag har personligen satt ihop flera skräddarsydda utbildningar inom BI med inriktning SQL Server 2005 och tror som jag tidigare sagt, verkligen på att om vi kan påvisa att kurserna verkligen påverkar affärerna för företaget så kommer fler företag att satsa mer på kompetenshöjning.

Nu finns förresten MCTS-certifieringen klar för dig som arbetar med Business Intelligence delen av SQL Server 2005. Som en extra morot att få ner dina kunskaper på papper erbjuder vi dessutom ett bra paketpris plus en gratis certifieringsvoucher om du bokar samtliga tre förberedande kurserna vid samma tillfälle. Läs mer om erbjudandet här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *