4 april 2007

Webbutvecklingen går framåt...

Informator a la 1998Hade just lite tid över och besökte Wayback Machine dels för att se om denna härliga sajt fortfarande fanns kvar och dels för att kolla på hur Informators hemsida utvecklats genom åren... Tyvärr fanns det inte några dumpar längre tillbaks än 1998, men det är ju alltid något att glädja sig åt ibland, hade kanske inte varit så himla upphetsande att se riktigt gamla sajtbilder från 1992 eller så :)

Informator a la 2002Underbart att se härliga gamla gråa bakgrunder som senare "utvecklas" till Frames (och ju längre tiden går, ju mer framesets verkar det bli), hundratals bilder som man pusslat ihop till en sajtmap i Image Ready etc etc fram till dagens framefria, xhtml-kodade sajt byggd i senaste ASP.NET...

Informator a la 2004Men, nostalgi är ju alltid roligt och speciellt när slutresultatet blir snyggare än det såg ut innan och definitivt när användarvänligheten förbättras! Förr i tiden var ju nästan användarvändlighet likvärdigt med trista, fula sidor där det enda som räknades var texten och inget alls hur det såg ut...

Har ni inte redan besökt denna underbara sida kan jag varmt rekommendera ett besök på http://www.archive.org/.

2 kommentarer:

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *