13 januari 2009

ICT-Mässan 2009 Göteborg - Dag 1

Så har då IT-året 2009 verkligen satt igång i och med ICT-Mässan på Svenska Mässan i Göteborg. Har ni missat denna händelse går det fortfarande att anmäla sig till imorgon och det är såklart kostnadsfritt :)

Som tidigare år var det fullt drag i Informators röda monter och i år passade vi på att lotta ut en liten Asus EEE och vem den lyckligen vinnaren blir får vi se när ICT är avslutat! Har du också lust att vinna, passa på att svinga förbi Informators monter på plats C03:29 spela lite WII, vila trötta fötter i våra sköna fåtöljer och snacka kompetenshöjning!

Själv stod jag i montern så gott som hela dagen, med undantag för min presentation "Skaffa dig ett försprång inför kommande högkonjunktur" där huvudtemat såklart är att om man skall komma vinnande ur lågkonjunkturen är man tvungen på att satsa på den personal som är kvar. Dessutom är detta ett gyllene tillfälle att se över utbildningsbehovet när övrig verksamhet kanske går lite på lågvarv. Finns ert företag i Göteborg och du arbetar som IT-ansvarig, HR-Chef, utbildningsansvarig eller liknande så kommer jag gärna över och diskuterar mer!

Imorgon bär det av till Hisingen för att snacka Javautbildning... frågan är inte om intresset och behovet finns utan när det blir "ok" att börja kompetenshöja igen!

1 kommentar:

  1. Hade varit kul om någon annan skrivit om dag2, var tyvärr inte med då själv (hörde dock att det var lite segare än första dagen)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *