20 augusti 2009

Svininfluensa - Nej tack

IDG har idag en artikel om att branschen vill undvika Svininfluensa och tacka fasiken för det... Vissa siare spår att så stor del som hälften av ett företags personal kan bli utslagna i flera veckor. Tänk det trodde man inte efter att de första larmen lagt sig och "förståsigpåare" påpekade att detta bara var som en vanlig förkylning...

Vaccinet kommer då inte att hinna vara godkänt enligt rapporter precis från SVT. Varken läkemedelsverket eller EU-kommissionen hinner med att godkänna detta och tillverkaren Glaxo Smithkline har rejält bråda dagar. Vi får väl se också om vaccinet kommer att vara gratis eller om det blir så att vi kommer få en pandemi bland arbetslösa (för jag räknar med att alla företag som har lite vett i skallen kommer "bjuda" sina anställda på detta).

För er som verkligen vill grotta ner i vad som hänt och händer kring Svininfluensan rekommenderar jag DN's sammanställning!

Annars påminns jag igen varför jag valde att flytta ut från Göteborg till lilla Alingsås... Bilbränder och bråk, snart är det väl som i Paris förorter där alla bråkar med alla *suck*Men, men... en ny arbetsdag gryr och det är bara att hugga i... Ha en skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *