30 oktober 2009

Halvdag idag - Förutom på Försäkringskassan

Hade helt missat att vi kör halvdag idag så lite omstrukturering av möten etc löser att man är på väg hemåt efter lunch, riktigt trevligt.

Däremot hade en kollega lite problem att få kontakt med Försäkringskassan vilket inte var så svårförståeligt i vanliga fall och idag påbörjas ju även deras gigantiska IT-migrering så då ligger såklart både webb och telefonlinjer nere (för man kan ju inte svara i telefon när datorn inte funkar).

Alla vi som på något sätt haft att göra med Försäkringskassan har väl svurit både en och två gånger över deras handläggningstider och rigida tolkningsmodeller av olika case (har själv en och annan föräldrapenningshistoria att berätta), men som en annan kollega påpekade bör man inte låta detta gå ut över de anställda på FK... Det är ju faktiskt inte deras fel att hela Försäkringskassans ledning verkar bestå av en dagisklass som leker med LEGO...

1 kommentar:

  1. tack för att det inte är gnäll över oss som jobbar i kassan på kassan. det är ganska många här som är riktigt trötta på ledningen som bara flyttar folk runt, bort eller ut

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *