21 oktober 2009

Informatorpiraterna slår till igen!!

Boka utbildning före 11.30 idag!
Informators pirater erbjuder ett nytt kap...

Anfäkta och anamma... då var det dags igen!! Förra sjöslagsvändan då Informators pirater kapade IDG så mönstrade över 100 nya Informatoranhängare ombord och nu händer det än en gång, fast denna omgången är det Computer Sweden som tas över 09.30!!

För er sötvattensseglande bloggläsare vill jag förstås ge en liten förvarning... Redan nu, en halvtimme innan har du möjlighet att surfa över direkt till Informatorpiraternas hemliga gömställe och likt Engelska flottan roffa åt dig allt du kan innan pöbeln hittar dit!!

OBS! Erbjudandet gäller endast nybokningar per telefon som görs idag mellan 09.30 och 11.30, så leta upp din favoritkurs och ring direkt till någon av orterna nedan!!

  • Göteborg 031-773 07 90
  • Stockholm 08-587 116 10
  • Malmö 040-66 22 060

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *