Astronomi eller personlighetsanalys, samma sak...


Idag hade jag en intressant genomgång kring en personlighetsanalys enligt ROS-metoden, som min arbetsgivare genomfört med alla anställda. Beteckningen på den "mitt-mitt" som jag hamnade i har beskrivningen "Pådrivande Älskvärd" och stämde faktiskt ganska väl överens både med hur jag ser på mitt eget beteende såväl som hur familj, chef och kollegor tycker...

Men, egentligen märker jag att det bara hade varit att ta en kik på vilket stjärntecken jag är så hade resultatet blivit detsamma :)

Väduren – (Född mellan 21:e mars - 19.e april)

Goda egenskaper

Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor. Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han eller hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt. Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck.

Mindre goda egenskaper

Väduren är ibland självisk och dominerande och alltför pådrivande – du kör på i ditt eget tempo. Du blir kanske också lite för frispråkig ibland. Du har lätt för att bli sårad när du inte får igenom dina åsikter och idéer, eller då de möter motstånd. Ditt heta temperament känner många till. Väduren har gärna många projekt i rullning, men det är kanske alltför få som blir ordentligt slutförda.

Så tänker du

Du vill gärna känna att du har rätt oavsett vad andra kanske tycker. Du strävar efter mycket glädje och aktivitet och vet att du ”är” någon. Men mitt i all aktivitet behöver du också komma ifrån ibland, att i lugn och ro få vara ensam med dina tankar.

Kärlek och vänskap

För Väduren är kärlek och trohet det allra viktigaste i livet. Du är generös och fantasifull med din egen kärlek och godhet – vare sig det rör sig om en trevlig middag, en rolig present, ett vykort… Trygghet och värme är viktiga delar för dig, och du förväntar dig det tillbaka av en partner eller vän.

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE