En utbildningsfantasts resa, del 10

2013 - Dags att reboota från senaste fungerande version...

Den 4:e Januari 2014 blir det exakt 10 år sedan som jag påbörjade min resa inom IT-utbildningsvärlden och sen dess har det hänt en del... I somras kickstartade jag ju igång min andra vända på Informator genom att åka till Microsofts Worldwide Partner Conference för sjätte gången. I år var konferensen tillbaks i Houston och det blev flera kära återseenden, både bland konferensdeltagare såväl som en del trevliga platser vi besökte 2008.


På Expo WPC 2013
No rest for the wicked är ett gammalt talesätt och redan 1:e augusti kör jag igång och stort tack till Informators IT-chef Milad som fixat och donat på alla möjliga sätt så jag kan komma igång direkt. Tack och lov har det inte kommit in några nya system under min frånvaro och allra lustigast är väl kunden som svarar på ett mail som jag skickat i november 2011 "nu har jag funderat klart och det är dags att boka lite kurser för hösten...", tur att man kan ha kvar både den gamla mailadressen liksom mobilnumret som hamnade lite i limbo när jag lämnade skutan temporärt där inför säsongen 2012.


Mornington gillar stammisar :)
Det är lite att jobba med märker jag och en av dom första prioritetsdetaljerna är att se till att varenda kurs inom Microsoftområdet är säkrad och avstämd inför hösten. Med tanke på att Microsoft är ett såpass brett område och att varje underområde innehåller produktområden så är det lite att gå igenom. Min första 1-2 veckor tillbaka spenderas med andra ord grävande i dom interna systemen och om WPC var socialt är detta nästan det motsatta.

Å andra sidan blir detta också startskottet för en pendlarhöst där jag nästan är lika mycket i Stockholm (och ibland Helsingfors) som jag är inne på Göteborgskontoret, perfekt för att lära känna alla nya kollegor som kommit in sedan jag tog ett break 2011. Självklart har man anammat Microsoft DNA och med lite teknisk hjälp kan jag ju faktiskt arbeta från i stort sett varsomhelst!

Om hösten nu varit storstädningstid och en massa seminariedagar, nätverksmöten på Microsoft, IAMCP, träffat "gamla" och nya lärare och partners, med mera med mera, så har vi nu landat vid startlinjen för ett riktigt spännande 2014 där Informator står bättre rustade än på länge för att ha riktigt, riktigt roligt! I januari kör vi igång direkt och för mitt område Microsoft så ligger hur mycket som helst i pipen! För min del blir det som sagt 10-årsjubileum 2014 och utan att säga för mycket kommer det bli ett väldigt spännande år på många sätt :)

Kommentarer

  1. Gratulerar till 10 år matey!

    SvaraRadera
  2. thx :) Kul att man kan köra på tillsammans med dom man gillar även när man som vi sitter på olika bolag numera :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE