Gott nytt 2014, nu kör vi!!

Nu är det nytt år och bara några dagar kvar på ledigheten för min del innan vi kör igång igen för fullt. Dessa lediga dagar över jul och nyår var välbehövliga, har hört fler som verkligen känt att hösten varit rejält hektisk och bara kopplat bort det mesta jobbrelaterat nu i år...

En liten, men viktig detalj som jag själv lagt åt sidan förra hösten är just den viktiga delen att ta hand om sig själv och sin kropp, mycket för att just orka köra i ett högt tempo. Passade på nu i mellandagarna att signa upp mig på Nordic Wellness, ett ställe som passar mig perfekt med tanke på att dom har två gym i Alingsås, ett gym vid Ullevi när Gbgkontoret och ett gym på Karlavägen 100, samma hus som Informator :) Blir lätt att man kopplar bort denna bit när det blir för mycket annat och till slut blir istället kropp och huvud helt slutkört och jag har tyvärr sett allt för många som gått in i väggen just för att dom låtit bli att ta hand om sig själva.

Nu på tisdag kör jag igång igen på kontoret, sen är det full fart direkt med kick-off veckan efter, TechX Office 365 veckan därpå och sen växlar vi upp :) Det kommer bli ett riktigt roligt 2014!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE