Ny höst, nya titlar

några av Informators sköna Göteborgsgäng sparkar in hösten 2014
Så var då den sköna semestern över och allvaret drar igång igen. Hör av ganska många att jag inte varit ensam om att verkligen njuta av denna sommar och faktiskt lyckats koppla av och ägna mig åt familjen i kanske större grad än på mycket länge, underbart!

Nu drar då arbetshösten 2014 igång igen och för Informators del pekar resultaten spikrakt uppåt sen jag kom tillbaka förra sommaren. Vi har jobbat hårt att både lyfta in nya intressanta utbildningar, fått igång riktigt bra samarbeten både med äldre och nyare samarbetspartners och rent ärligt är det en glädje att arbeta i ett bolag med sådan framtidstro!! Första veckan har inletts med både en välbesökt lärarträff (stort tack alla ni som var med!) och även vår egna kickoff med den mest inspirerande workshopen som åtminstone jag deltagit i, härligt! Kanske ska tillägga att vi hållit oss i Göteborg och alltid lika trevligt att se Stockholmskollegorna på besök på västkusten :)

För min egen del blev det ju klart innan sommaren att jag temporärt går in och tar produktansvar för områdena ITIL, Test & Krav, Agile & Scrum och Projektledning. Här har vi en plan och en väldigt trevlig kollega som kommer tillbaka och successivt tar hand om området och det kommer behövas för det är rejäla tillväxtområden! Som mer permanent roll har jag nu tagit affärsansvar över Informators schemalagda kurser och det kommer att bli en riktigt rolig utmaning att se till att vi växlar upp lönsamheten än mer även här! Kort sagt, det kommer att bli en riktigt hektisk höst, men samtidigt en väldigt rolig resa och mot slutet av året skall det bli spännande att se hur långt över målbilden vi når!!

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE