2015 kör vidare där 2014 slutade

Först på plats på Microsoft TechX Azure
1 februari... att det skulle dröja så länge innan jag bloggade igen kunde jag aldrig tro. Nu har det då inte blivit någon direkt lugn start på året, mer "hit the ground running" och fortsätta där vi lämnade av innan jul.

Från det att vi körde igång runt mitten januari har jag redan hunnit bila ner till Malmö, tillbringa ett gäng dagar i Stockholm (bland annat på härliga TechX Azure hos Microsoft ute i Kista) och nu senast en biltur ner till Helsingborg för partnerbesök hos Edument. Det är kul när det händer grejer hela tiden, men det kan bli lite mycket också så personligen hoppas jag på en liten aktivitetsnedgång mot mitten februari typ. Nästa vecka är det 5.30-tåget igen måndag morgon och två dagar SweTugg-konferens ute i Årsta av alla ställen (note to self, ta reda på hur exakt man tar sig dit från Stockholms central). Samma vecka deltar vi på jFokus och självklart hinner vi också klämma in en roadshow med Microsoft och vår partner Solidify som åker runt och missionerar kring Azure och Continuous Delivery.
Här peakar vi nog vårens eventkalender (förhoppningsvis)

Framåt mars så kör ju också mitt Chef- och ledarskapsprogram igång och där blir det spännande att se hur jag kommer hinna klämma in min egen kompetenshöjning samtidigt som Informator växlar upp. Men det är å andra sidan precis det som vi försöker få fram till våra kunder att man måste göra så är ju bara att föregå med gott exempel! För dig som läser TechWorld vill jag gärna passa på att tipsa om att januarinumret innehåller en 4-sidesartikel skriven av yours truly på ett väldigt intressant och aktuellt ämne, skulle vara supertrevligt att få lite feedback där :)

Hoppas annars att vi stöter på varandra, antingen hos Informator, på något event eller varför inte på någon av alla fotbollsmatcher under året med bästa Holmalunds IF DamJunior :)

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE